Werken op afdeling inkoop: diversiteit en een fijne werksfeer

Arjan Oude Elferink maakt al de nodige jaren deel uit van ons inkoopteam. Ondertussen heeft hij ruim 25 jaar ervaring als inkoper. Deze ervaring deed hij op bij verschillende bedrijven, voordat hij zijn plek vond bij Schipper.

Arjan zoekt een nieuwe collega, bekijk de vacature hier!

Diversiteit

“Het mooie aan dit werk is de diversiteit”, vertelt Arjan. “Ik spreek dagelijks veel mensen. Ik heb veel contact met mijn collega’s op onze vestigingen, met onze binnendienst, onze accountmanagers, onze leveranciers en in enkele gevallen ook met klanten. Dit betekent ook dat je mee moet denken in verschillende processen, zowel commercieel, als logistiek.”

Het mooie aan Schipper? Het is een echt familiebedrijf. Iedereen is heel sociaal en er hangt een goede sfeer.

Arjan Oude Elferink, technisch inkoper

Arjan vervolgt zijn verhaal. “Het werk speelt zich grotendeels af op kantoor, maar af en toe zijn er leuke uitstapjes. Zo gingen we een tijdje terug op bezoek bij een leverancier in Italië. Er gingen ook een aantal klanten mee, deze spreek ik nog regelmatig tijdens het werk.”

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Werken op afdeling inkoop: diversiteit en een fijne werksfeer

Werken bij Schipper

Arjan heeft in zijn werkzame leven een aardig referentiekader opgebouwd. “Het mooie aan Schipper? Het is een echt familiebedrijf. Iedereen is heel sociaal en er hangt een goede sfeer. Natuurlijk zijn de cijfers belangrijk, maar we maken het nooit onnodig zakelijk. Op de werkvloer blijft het persoonlijk”, aldus de inkoper. “Op onze afdeling is dat niet anders. In de pauze gaan we graag een potje kaarten. Het is hier gezellig, zonder dat het ten koste gaat van productiviteit.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!