Vakman in de spotlights: Marcel Keizer

Marcel Keizer is monteur in de werkplaats van STS in Almelo. Hij behoort er zo langzamerhand tot het meubilair, want hij is ondertussen al tien jaar een vaste aanwinst voor het team. In de werkplaats is hij de rots in de branding.

“Ik ben graag het aanspreekpunt voor de jongens in de werkplaats. Samen bepalen we hoe we projecten aanvliegen en het werk verdelen. Korte lijnen, snel schakelen, daar houden we van!”, aldus Marcel.

Opleiden

STS is een erkend leerbedrijf. Marcel begeleidt de leerlingen die het vak mogen leren bij STS. “Ik vind dat leuk om te doen. Het geeft mij veel voldoening om een bijdrage te leveren aan het leertraject. De werkzaamheden zijn bij ons enorm divers en daarmee creëren we een interessante leeromgeving voor de monteurs in opleiding”.

Als ik morgen vrij wil, dan kan dat vanmiddag nog geregeld worden. Dat regelen we onder elkaar. En ook als we wat langer door moeten, dan doen we dat samen.

Marcel Keizer, STS

 

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Vakman in de spotlights: Marcel Keizer

Allrounder

Deze diversiteit is wat het werken bij STS voor Marcel interessant maakt. “Ik zie mezelf als een allrounder. Ik red me overal goed mee, of het nou gaat om pneumatiek, hydrauliek, elektro, draaien, frezen, lassen… ga zo maar door. De werkzaamheden verschillen ook per dag, dat maakt het werken bij STS erg interessant.”

Iedere week brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en we krijgen veel vrijheid in ons werk.

Marcel Keizer

Schets

Volgens Marcel is geen week hetzelfde. “Iedere week brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en we krijgen veel vrijheid in ons werk. We bespreken samen met de klant hoe we problemen oplossen”. Marcel werkt daarbij het liefst vanaf een schets: “Het werk wordt je hier niet voorgekauwd. Daardoor blijft het boeiend. Het mooiste is om vanaf een schets te werken, op deze manier kunnen wij klanten snel helpen.”

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Vakman in de spotlights: Marcel Keizer

Familiegevoel

“Ik werk natuurlijk niet voor niets al tien jaar bij STS. Het bevalt me hier goed”, aldus Marcel. “Het belangrijkste is dat je hier geen nummer bent. Alles is persoonlijk. Iedereen weet wat er bij elkaar speelt, zowel op het werk, als privé. We zijn collegiaal en de sfeer is altijd gemoedelijk. Een echt familiebedrijf.”

De collega’s staan voor elkaar klaar. “Als ik morgen vrij wil, dan kan dat vanmiddag nog geregeld worden. Dat regelen we onder elkaar. En ook als we wat langer door moeten, dan doen we dat samen.”

Een mooi project van Marcel!

Werken bij STS?

Voor goede vakmensen is er altijd plaats. Kijk bij onze vacatures, of stuur je CV + motivatie naar m.scherpenzeel@schippertechniek.nl.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!