STS viert het jubileum van Egbert en Klaas!

Twee van onze toppers waren onlangs 12,5 jaar bij Schipper aan boord. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Egbert en Klaas werken al vanaf jonge leeftijd bij ons en hebben zich in al die jaren ontwikkeld tot fantastische vakmensen. Egbert is met name werkzaam als monteur bij ons in de werkplaats en Klaas is monteur in de buitendienst.

Volgens traditie

Natuurlijk werd dit groots gevierd. Het feestje vond plaats bij brasserie De Markt in Hardenberg en ze werden voor hun jubileum traditioneel opgehaald met een bijzondere auto. Voor deze gelegenheid had Johan Schipper, directeur van de Schipper holding, een monster van een auto geregeld. Deze Chevrolet pickup heeft een 7,6 liter V8. Het starten van de motor deed ons hoofdkantoor schudden op zijn grondvesten. Het leek wel of er een complete motorbende voorbij denderde.

Monsterlijke glimlach

Deze verschijning trok dan ook veel bekijks bij de woningen van onze jubilarissen. Het Amerikaanse monster liet ook een flinke glimlacht verschijnen op de gezichten van Egbert en Klaas.

Dik verdiend

In het centrum van Hardenberg werden zij ontvangen door collega’s, familie en vrienden. De nodige cadeau’s werden in ontvangst genomen, waaronder een mooie reischeque namens ons bedrijf. Kunnen ze eens lekker bijkomen van hun harde werk, dat hebben deze heren dik verdiend!

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!