Samen de schouders eronder

Pascal Klinge is sinds 1 april in dienst bij onze technische groothandel. Hij is werkzaam bij onze afdeling logistiek als logistiekmedewerker/chauffeur. En dat is geen grapje…

Fijn gevoel

“Wat mij de afgelopen maanden is opgevallen, is dat hier alles samen wordt opgelost. Ze laten elkaar hier niet vallen. Ook niet vlak voor sluitingstijd of voor het weekend; samen zetten we de schouders eronder. Dat is een fijn gevoel”, aldus Pascal.

Logistiek

Zijn hele werkzame leven zit hij al in de logistiek. “Ik ben begonnen als koerier. Bij mijn vorige werkgever had ik ook veel verantwoordelijkheid in het magazijn. Echter ben ik liever onderweg.”

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Samen de schouders eronder

Snel

Hij was desondanks niet van plan om te solliciteren. “Ik kende al een flink aantal mensen bij Schipper. Ik besloot te solliciteren op een vacature die ik voorbij zag komen. Twee weken later had ik een andere baan. Dat ging heel snel.”

Ze laten elkaar hier niet vallen. Ook niet vlak voor sluitingstijd of voor het weekend; samen zetten we de schouders eronder.

Pascal Klinge

Vrachtwagen

Namens Schipper komt hij bij klanten in vrijwel alle rayons. Pascal rijdt op de nieuwe ‘vrachtwagen’ van Schipper. “Iedere ochtend ben ik onderweg richting Hardenberg en Coevorden. ’s Middags ben ik vaak onderweg in de buurt van Almelo en Hengelo. Op de dinsdagen en donderdagen bezorg ik altijd in de buurt van onze vestigingen in Enschede en Oldenzaal. Ik kom dan bij vestigingen en klanten. Door corona was het werk tijdelijk wat minder persoonlijk, maar gelukkig krijgen we onze vrijheden steeds meer terug. Dat maakt het werk leuk.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!