Over onze klanten: ‘We doen het samen’

Een paar weken geleden heeft STS een mooi project opgeleverd bij Veolia Polymers in Vroomshoop. De producent van kunststofgranulaat wilde haar productie uitbreiden en daarvoor moesten flink wat aanpassingen worden gedaan in de logistieke voorraadsystemen.

Uitbreiding

“We gaan in het weekend door produceren in deze hal. Dit is fase één van de uitbreiding. We gaan dus van drie naar vijf ploegendiensten”, aldus Thomas Boerrigter, hoofd technische dienst bij Veolia in Vroomshoop. “Hiervoor moeten we meer grondstoffen kunnen bufferen, evenals het eindproduct”.

De samenwerking met de jongens van STS is altijd goed bevallen. We weten goed wat we aan elkaar hebben en we zijn goed op elkaar ingespeeld.

Thomas Boerrigter, Veolia Polymers

Deze blaasleiding werd al eerder aangelegd door STS
Deze blaasleiding werd al eerder aangelegd door STS

Samenwerking

Er moesten silo’s worden geplaatst en honderden meters RVS leiding om grondstoffen, halfproducten en eindproduct te kunnen transporteren. Boerrigter deed in de afgelopen jaren vaker beroep op de vakmensen van STS. Voor dit project was de keuze voor STS ook weer snel gemaakt. “De samenwerking met de jongens van STS is altijd goed bevallen. We weten goed wat we aan elkaar hebben en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Projecten worden grotendeels van tevoren uitgetekend, maar als er ter plekke een oplossing moet worden bedacht, dan kan dat altijd makkelijk en snel geregeld worden.”

Deze silo's werden door STS geplaatst en aangesloten
Deze silo's werden door STS geplaatst en aangesloten

Coördineren

Voor dit project verzorgde STS het leidingwerk. Ook zorgde STS ervoor dat de silo’s werden geplaatst en aangesloten. “Eigenlijk coördineerde STS het project. Er waren natuurlijk ook een aantal onderaannemers in het spel, maar samen met de jongens van STS kon ik alles in goede banen leiden. Het project doen we met elkaar, er zijn korte lijnen”, aldus een tevreden Boerrigter.

Ontzorgen

Boerrigter doet niet alleen een beroep op de servicetak van Schipper. Hij maakt ook gebruik van de technische groothandel. “Ik wil gewoon ontzorgd worden. Jullie technische groothandel houdt hier de grijpvoorraad bij en als de nood aan de man is, dan wordt alles snel geregeld of geleverd.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!