Over onze klanten: geen woorden, maar daden!

Voor een producent van frisdranken is STS op het moment van schrijven bezig met een mooi project. Voor één van de eindproducten, een nieuwe frisdrank, moet een seperaatleiding worden aangelegd. Deze leiding baant zijn weg door vrijwel de hele fabriek.

Vakmanschap

Eerder werd er al een bordes opgeleverd van drie ‘etages’. Deze is al in gebruik. De leiding waar aan gewerkt wordt vraagt om het nodige vakmanschap. Het laswerk is op röntgenniveau en voordat de leiding wordt afgelast, wordt er eerst een zuurstofmeting verricht. Ook moeten er casefilters worden geïnstalleerd.

Schipper is nuchter en Twents. Geen woorden, maar daden. Ik weet wat ik aan ze heb.

Ralph, klant

Routing

De globale routing van de seperaatleiding werd van tevoren bepaald in overleg met de opdrachtgever. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakmensen Klaas en Richard, die naar elkaar toe werken.

STS lasspecialist Richard Poel in actie
STS lasspecialist Richard Poel in actie

Tevreden

Onze contactpersoon Ralph is tevreden over de samenwerking. “Ik kende Schipper vanuit mijn vorige werkgever. De samenwerking beviel altijd erg goed, dus daarom schakel ik ze ook in voor mijn huidige werkgever.”

Geen woorden, maar daden

Ralph geeft aan dat hij vertrouwen erg belangrijk vindt. Hij doet niet alleen zaken met STS, maar ook  met de technische groothandel van Schipper. “Schipper is nuchter en Twents. Geen woorden, maar daden. Ik weet wat ik aan ze heb. Ze zijn ook altijd bereikbaar en samen kunnen we snel schakelen.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!