Op bezoek bij een Jubilaris

Onze collega Richard Haarman is 12,5 jaar in dienst. Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op! Het werd dus de hoogste tijd om de STS-monteur weer eens ‘op de klus’ te bezoeken.

Veelzijdigheid

‘Op de klus’, dat betekent in dit geval TKF in Lochem. Richard speelt daar al geruime tijd de rol van technische dienst, samen met een aantal andere STS-collega’s. Inmiddels kent hij het bedrijf en haar processen als zijn broekzak. Vervelen doet het echter niet. Richard: “Eigenlijk voel ik mij het meeste thuis op het mechanische vlak, maar bij STS moet je veelzijdig zijn. Dat heb ik in de afgelopen jaren wel geleerd. Bij TKF komt die veelzijdigheid goed van pas, want geen dag is hetzelfde. Dat spreekt mij ook heel erg aan in het werken bij STS.”

Collegialiteit

Één ding vindt Richard echter belangrijker. “Collegialiteit stond in die 12,5 jaar hoog in het vaandel bij mij. Gelukkig heb ik goede collega’s en staat iedereen voor elkaar klaar. Anders had ik hier nu niet gestaan natuurlijk. Ik kan het namelijk niet alleen.”

Spoed

Bij STS komen spoedgevallen vaak voor. Richard ziet hierin altijd de mooiste uitdaging. “Je moet het maar zo bekijken: als er stront aan de knikker is, dan zijn de mensen altijd blij dat je er bent, haha! Gelukkig denken we bij STS niet in problemen, maar in oplossingen. En die oplossing weten we tot nu toe altijd nog snel te vinden.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!