Mooi werk, een goede sfeer en onderlinge betrokkenheid

Ger Weitkamp is sinds 1 januari 2020 werkzaam voor STS. Hij kent Schipper echter al veel langer (en vice versa). In het verleden werkte hij namelijk vaak met STS samen als ZZP’er, of als medewerker van de technische dienst bij zijn voormalig werkgever in Hardenberg

ZZP

“Ik heb een tijd als ZZP’er gewerkt, maar ik wilde meer rust aan mijn hoofd. Er komt namelijk zoveel meer bij kijken dan alleen het werk. Ik gaf Marco Wolters daarom aan dat ik overwoog om te stoppen. Toen kwam het balletje aan het rollen. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken, maar ik kreeg nergens zo’n goede indruk als van STS”, aldus de servicemonteur.

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Mooi werk, een goede sfeer en onderlinge betrokkenheid

Sfeer

“De werksfeer is hier zo gemoedelijk. Dat was echt een doorslaggevende factor. Ik werk in een mooi team met fijne collega’s.” Op het moment is Ger bezig bij Europastry. Samen met Patrick Winkel en Marthijn Roesscher helpt hij daar met een grote revisie. “Europastry heeft een mooie fabriek met een mooi machinepark. Dat maakt het werk leuk. Bij STS heb je sowieso altijd de leuke klussen. Het werk is daarbij erg divers, het verveelt nooit.”

Betrokkenheid

Ger stelt het erg op prijs dat Schipper veel voor haar personeel probeert te organiseren. “We krijgen regelmatig attenties en als corona er niet was geweest, dan hadden we ook veel feestjes en evenementen gehad. En de vrijdagmiddagborrel, niet te vergeten.” Onlangs mocht Ger zijn tweede kindje verwelkomen in zijn leven. “Toen viel het me ook op wat er allemaal voor ons gedaan wordt. Ik kreeg wat van de directie, van collega’s, van de personeelsvereniging… Iedereen is er erg bij betrokken.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!