Maar liefst 16 Schipper medewerkers ontvangen certificaat voor praktijkbegeleiding!

Gisteren mochten zestien Schipper-collega’s hun certificaat voor praktijkbegeleiding in ontvangst nemen. Tom Slootman van de SBB was voor de uitreiking afgereisd naar onze bedrijfskroeg in Almelo.

De jeugd heeft de toekomst

Directeur Johan Schipper benadrukte hoe belangrijk het is om Schipper als leerbedrijf te ontwikkelen. De jeugd heeft immers de toekomst. Bovendien zijn veel van onze collega’s ooit bij Schipper als stagiaire begonnen. De ervaring leert ons dat wij ook veel van onze stagiaires kunnen leren. Zij kijken vaak met een frisse blik naar het bedrijf en dat is zeer waardevol.

Leerbedrijven als Schipper zijn zeldzaam in deze regio. Er zijn weinig bedrijven die dit zo goed coördineren

Perspectief

Tom Slootman (SBB): “Leerbedrijven als Schipper zijn zeldzaam in deze regio. Er zijn weinig bedrijven die dit zo goed coördineren. Bovendien denk ik dat Schipper veel perspectief kan bieden aan leerlingen en studenten van alle niveaus”.

Verhouding

Van de 130 collega’s zijn er nu 19 erkend praktijkbegeleider. Dit is in verhouding een opmerkelijk groot aantal. Mede dankzij dit aantal praktijkbegeleiders en Schipper studenten en leerlingen in alle facetten van de techniek opleiden.

Deuren open

Schipper hield in de afgelopen jaren de deur wagenwijd open voor scholieren. Zo ontvingen wij meerdere klassen van verschillende ROC-opleidingen en organiseerden wij hiervoor complete excursies. Bovendien liepen hier tientallen leerlingen en studenten stage.

Stage lopen?

Zie jij een stage bij één van de Schipper-bedrijven wel zitten? Neem dan contact op met onze HR-manager Marijke. Je kunt haar bereiken via m.scherpenzeel@schippertechniek.nl!

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!