Gerwin op wielen

Sinds het begin van deze maand is Gerwin Schiphof twee jaar in dienst bij Schipper. Hoogste tijd om eens een bakkie te doen met onze collega van afdeling logistiek. Vanaf december is hij namelijk werkzaam als chauffeur en komt hij dagelijks bij onze klanten over de vloer. Voor velen is hij dus een nieuw gezicht van Schipper.

Logistiek

Voordat hij bij Schipper in dienst was, werkte hij bij een drukkerij. “Daar was ik logistiek medewerker. Ik was daar verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtverkeer. Daarnaast had ik ook een aantal logistieke taken in de productie”, aldus Gerwin.

Ik hoorde goede verhalen over Schipper en over hoe ze daar als collega’s met elkaar omgaan.

Schipper

Na acht jaar in de drukkerswereld, was het voor Gerwin tijd voor iets anders. “Ik hoorde goede verhalen over hoe Schipper met zijn werknemers omgaat. Toen ik een vacature zag voor logistiek medewerker, besloot ik om te gaan solliciteren. Ik begon hier in het magazijn met het picken van orders, maar sinds december zit ik op de bus.”

Afbeelding Werken bij Schipper Techniek Gerwin op wielen

Ik vind het leuk om onderweg te zijn en om dagelijks door de regio te touren. Muziekje op en gáán!

Vier wielen

En dat werk is Gerwin op zijn lijf geschreven. Naast een hobby, heeft hij nu namelijk ook werk op vier wielen. “In mijn vrije tijd sleutel ik aan een Toyota Celica GT4. Die wil ik klaarmaken voor time attacks op het circuit. Ik mag graag een stukkie rijden, dus een baan als chauffeur bevalt me goed.”

Onderweg

Weer of geen weer, Gerwin gaat de weg op. Ook tijdens de enorme sneeuwval van februari 2021 heeft Gerwin geen enkele bezorging overgeslagen.
Gerwin: “Ik vind het leuk om onderweg te zijn en om dagelijks door de regio te touren. Muziekje op en gáán! Bovendien is het leuk om contact te hebben met klanten. Zo zie je ook eens waar al die goederen terecht komen.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!