Collega Bart en onze vestiging in Oldenzaal

Gekscherend wordt Bart Reijers wel eens ‘het gezicht van Schipper’ genoemd. Een foto van hem prijkt namelijk al enige jaren op de vrachtwagen van STS. Bart is echter niet het persoon die per se op dergelijke aandacht staat te wachten. Hij is liever hard aan het werk voor onze relaties.

Jubilaris

“Ik ben dit jaar 12,5 jaar in dienst”, vertelt Bart. “Ik ben al die jaren al werkzaam als servicemonteur. Namens STS kom ik overal. Sinds 2015 zit ik echter voornamelijk in regio Oldenzaal. In dat jaar openden wij daar een tweede vestiging en dat werd mijn thuisbasis.”

Die jongens hebben overal verstand van en denken met mij mee. Ik hoef daar nooit achteraan.

Bart Reijers over zijn collega’s van Schipper Technische Groothandel

Oldenzaal

STS opende een werkplaats in Oldenzaal om relaties in die regio sneller en adequater van dienst te kunnen zijn. De werkplaats bevindt zich achter de vestiging van de technische groothandel van Schipper. “Daar hebben we heel veel profijt van”, aldus Bart. “Die jongens hebben overal verstand van en denken met mij mee. Ik hoef daar nooit achteraan. Dankzij hen kunnen we in ons werk snel schakelen. Daar profiteren onze klanten ook van.”

De inmiddels wereldberoemde foto van 'het gezicht van STS'
De inmiddels wereldberoemde foto van 'het gezicht van STS'

Allround

Bart is een echte allrounder. STS kan hem inzetten voor revisies, laswerk, leidingwerk, constructies en zelfs draai- en freeswerk. Hij kan namelijk ook goed uit de voeten met de draaibank in ‘zijn’ werkplaats. Één van Bart’s andere expertises is bedrijfsverhuizingen. Het verhuizen van productielijnen en grote machines is een vak apart. Voor dit soort projecten wordt hij vaak ingezet. “Het afkoppelen, verplaatsen en verhuizen van machines is een grote uitdaging. Het moet allemaal passen. Het is teamwork dat nauw gecoördineerd moet worden. Dit soort projecten nemen wij de klant volledig uit handen, de machines en productielijnen leveren wij compleet operationeel op.”

Alles is hier ingericht op korte lijnen en snel schakelen. Daar houd ik wel van, ik ben niet vies van hard werk.

Bart Reijers

Bart coördineert hier de plaatsing van een grote machine als onderdeel van een productielijn.
Bart coördineert hier de plaatsing van een grote machine als onderdeel van een productielijn.

Snel schakelen

“In Oldenzaal werken we meestal met twee man in de werkplaats. Dan moet je ook wel allrounder zijn. Hier doen we de werkvoorbereiding en preproductie. Montage gebeurt vervolgens op locatie. Alles is hier ingericht op korte lijnen en snel schakelen. Daar houd ik wel van, ik ben niet vies van hard werk. Het scheelt dat ik ook altijd kan rekenen op mijn collega’s. We helpen elkaar wanneer het nodig is. Uiteraard is de werksfeer ook altijd gezellig en ondernemen we ook buiten werktijd dingen met elkaar.”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!