Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

Mooi werk, een goede sfeer en onderlinge betrokkenheid

Ger Weitkamp is sinds 1 januari 2020 werkzaam voor STS. Hij kent Schipper echter al veel langer (en vice versa). In het verleden werkte hij namelijk vaak met STS samen als ZZP’er, of als medewerker van de technische dienst bij zijn voormalig werkgever in Hardenberg.

Lees meer

Jutta Veelers: vrouw in de techniek

Diversiteit is in 2021 belangrijker dan ooit. Echter moeten we concluderen dat de techniek (helaas) nog steeds overwegend een mannenwereld is. Hoe verfrissend is het dan om een dame welkom te mogen heten in ons technische team?

Lees meer

Collega Bart en onze vestiging in Oldenzaal

Gekscherend wordt Bart Reijers wel eens ‘het gezicht van Schipper’ genoemd. Een foto van hem prijkt namelijk al enige jaren op de vrachtwagen van STS. Bart is echter niet het persoon die per se op dergelijke aandacht staat te wachten. Hij is liever hard aan het werk voor onze relaties.

Lees meer

Voor Luc is geen (werk)dag hetzelfde

Luc Ebbers kwam zes jaar geleden bij STS binnen als stagiair op de verspaningsafdeling. Hij leerde er het vak van de verspaner en is nu zelfstandig verantwoordelijk voor mooie projecten. “Geen dag is hier hetzelfde”, aldus de jonge verspaner.

Lees meer

Gerwin op wielen

Sinds het begin van deze maand is Gerwin Schiphof twee jaar in dienst bij Schipper. Hoogste tijd om eens een bakkie te doen met onze collega van afdeling logistiek. Vanaf december is hij namelijk werkzaam als chauffeur en komt hij dagelijks bij onze klanten over de vloer. Voor velen is hij dus een nieuw gezicht van Schipper.

Lees meer

Specialist Jos en zijn passie voor pneumatiek

Jos Hobert is al 18 jaar aan boord bij Schipper. Als specialist is hij al die jaren al de vraagbaak voor alles dat met pneumatiek te maken heeft. Het productaanbod van Festo kent hij als zijn broekzak.

Lees meer

Dynamiek en collegialiteit

Projectmanager Bart is al 13 jaar in dienst van STS. In al die jaren is geen dag hetzelfde geweest en stond collegialiteit voorop. Lees hier wat hem dagelijks bezighoudt!

Lees meer

Vliegende keeper: vakman in de spotlights

Het is een bekend fenomeen op de werkvloer: de stille kracht. In dit artikel zetten we zo'n één in de spotlights!

Lees meer

Collega Henk en zijn relatie met Wavin

Henk van der Veen vierde onlangs zijn 10-jarige jubileum bij Schipper in Hardenberg. En in dit afgelopen decennium lag zijn focus op het Wavin-terrein in Hardenberg. Eigenlijk was dat niet heel anders bij zijn andere wergevers. Wavin is de leidraad in het werkzame leven van de immer goedlachse Henk.

Lees meer

Lange, eigenwijze Westerling

Januari is de feestmaand van René. Op 1 januari was hij 25 jaar in dienst en op 15 januari was hij jarig (hij werd wéér 49). Het was dus de hoogste tijd om met de geboren Utrechter een kop koffie te drinken in zijn natuurlijke habitat: de Kajuit…

Lees meer

Werken op afdeling inkoop: diversiteit en een fijne werksfeer

Arjan Oude Elferink maakt al de nodige jaren deel uit van ons inkoopteam. Ondertussen heeft hij ruim 25 jaar ervaring als inkoper. Deze ervaring deed hij op bij verschillende bedrijven, voordat hij zijn plek vond bij Schipper.

Lees meer

Feest: zes jubilarissen en één pensionado!

Op vrijdagmiddag 27 september vierden wij het 12,5-jarig jubileum van maar liefst zes medewerkers. Ook ging één van onze collega's met pensioen na een nog veel langer dienstverband.

Lees meer