Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

De technische hobby van Emiel: Land Rover Leightweight 88

Onze collega’s zijn niet alleen tijdens kantooruren bezig met techniek. Ook na hun werk wordt er volop gesleuteld en zijn ze niet bang voor vieze handen. Emiel Deterink past daarom perfect in ons profiel. In zijn vrije tijd werkt hij aan een prachtige, robuuste oldtimer: een Landrover Lightweight 88 die zijn strepen heeft verdiend in militaire dienst.

Lees meer

Work hard, party hard: Jubilarissen met samen 115 jaar dienstverband

Wij zijn er trots op dat wij jaarlijks meerdere jubilea mogen vieren. Daarvoor organiseren we ieder jaar een groots feest, waarbij de jubilarissen in het zonnetje worden gezet.

Lees meer

Nick Thijs en zijn Need for Speed

Nick Thijs is als voorman van onze verspaningsafdeling een onmisbare schakel in ons bedrijf. Dagelijks maken hij en zijn collega’s het meest uiteenlopende maatwerk in hun compleet ingerichte en moderne CNC-werkplaats. De klussen lopen uiteen, maar hebben één ding gemeen: het moet allemaal snel. En daar trekken we ook meteen de parallel met de hobby van Nick.

Lees meer

25 jaar STS: skûtsjesilen!

STS bestaat dit jaar een kwart eeuw. Om dit jubileum te vieren, gingen we op zaterdag 15 juli skûtsjesilen met het hele team.

Lees meer

De camper van Dennis Bloemen: lifehack op wielen

Collega Dennis heeft zijn eigen camper gebouwd. Dat is een buitengewoon interessante hobby. In dit artikel vertelt hij er alles over!

Lees meer

Work hard, party hard: feestelijke opening vernieuwde vestiging Hardenberg

Onze vestiging in Hardenberg viert dit jaar haar dertigjarig jubileum. Ook werd het pand compleet verbouwd. Genoeg reden voor een feestje, waarbij het pand officieel werd geopend door grondlegger Antoon Schipper en onze veteraan Jan Schippers!

Lees meer

De hobby van Marcel: Datsun Fairlady Roadster

Onze collega's zijn niet alleen tijdens kantooruren met techniek bezig. Ook na hun werk zijn ze niet bang voor vieze handen. Marcel Speek is hiervan een tonend voorbeeld. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan het opknappen van oude auto’s.

Lees meer

STS jubileumontbijt

STS bestaat in 2023 een kwart eeuw. Dit 25-jarig jubileum trapten we af met een gezamenlijk ontbijt, want zoals Marco in zijn speech al zei: "Een goed ontbijt is de basis voor succes!"

Lees meer

Work hard, party hard: Kerstborrel 2022!

2022 werd traditioneel afgesloten met een gezellige kerstborrel. Het zou nog lang onrustig blijven in Almelo... Deze beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Lees meer

Brommers kieken

Hobby’s zijn het mooist als ze compleet uit de hand lopen. Wanneer een dergelijke escalatie plaatsvindt, dan getuigt dit natuurlijk van pure passie. Dat kunnen we bij Schipper enorm waarderen. Helemaal als er een beetje techniek en nostalgie bij komt kijken…

Lees meer

Gezamenlijk ontbijt

Een goed begin is het halve werk. Daarom werd er op 27 oktober gezamenlijk ontbeten met alle collega's van onze technische groothandel!

Lees meer

Kevin Ruiterkamp: een decennium in dienst

Een 10-jarig jubileum is bij Schipper geen uitzondering. Wij zien het echter absoluut niet als vanzelfsprekendheid, want dergelijk jubilea zijn er om te koesteren. Het jubileum van Kevin zien we dan ook als een prachtig resultaat.

Lees meer