Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

Kerstborrel!

Work hard, party hard! Wij sluiten ieder jaar af met onze traditionele kerstborrel.

Lees meer

Opleiding Praktijkbegeleiders

Schipper is een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden jong talent tijdens hun opleiding tot professional. Dit is één van onze speerpunten en hiervoor hebben wij onlangs extra praktijkbegeleiders opgeleid.

Lees meer

Sprechen Sie Deutsch?

Om ons Duits een beetje op te frissen en te verbeteren, organiseerden we een cursus Duits voor collega's die hiervoor interesse hadden.

Lees meer

Feest! 25-jarig jubileum en pensioen!

Op 5 oktober 2018 organiseerden we een feestje voor een jubilaris en een pensionado. Het was weer gezellig!

Lees meer

Met Benno de kroeg in

Dinsdagavond 9 oktober vond er weer een relatie-evenement plaats in de Kajuit. Benno Schildkamp deed zijn verhaal. De kroeg was gevuld met een gemengd gezelschap van klanten en collega's.

Lees meer

Feestje: Antoon en Ali jarig!

Oprichters Antoon en Ali Schipper waren jarig. Dit lieten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

Lees meer

Over onze klanten: pepernoten, spitsen en keepers bij Bolletje

Schipper en Bolletje trekken al sinds jaar en dag met elkaar op. Onze contactpersoon Jeroen doet zijn verhaal.

Lees meer

Over onze klanten: Qizini in Losser

De technische dienst van Qizini bestaat uit 6 mensen, waarvan 4 monteurs. STS monteur Bernd Opitz ondersteunt deze TD. Lees hier zijn verhaal.

Lees meer

Video: stage lopen op onze verspaningsafdeling

In deze video vertelt Luuk over zijn ervaringen bij STS. Hij is BBL'er en is bijna klaar met zijn opleiding. Als hij zijn diploma heeft, komt hij bij ons in vaste dienst!

Lees meer

Video: stage lopen bij Schipper Technisch Handelsburo

Schipper is een erkend leerbedrijf. Dit geldt voor alle Schipper BV's. Wij helpen graag jonge professionals en studenten op. Bovendien kunnen wij vaak een mooi toekomstperspectief bieden binnen onze organisatie. In onderstaande video vertelt Andreas, onze stagiair, hoe hij zijn stage bij Schipper ervaart.

Lees meer

Werken bij Schipper in Oldenzaal

Onze collega Bas Andringa verruilde onlangs de vestiging in Almelo voor vestiging Oldenzaal. Als technisch commercieel medewerker is hij bijna twee jaar in dienst. “Ik heb vorige maand mijn vaste contract getekend”, weet hij ons met trots te vertellen.

Lees meer

30 jaar in dienst: Ton Hegeman

“Volgende maand ben ik 30 jaar in dienst!”, vertelt de goedlachse Ton Hegeman. Hij is een oude rot in het vak en heeft Schipper als bedrijf zien groeien in de afgelopen drie decennia. We treffen Ton in een lege hal in Haaksbergen, die wordt omgetoverd tot nieuwe vestiging van de technische groothandel.

Lees meer