Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

De camper van Dennis Bloemen: lifehack op wielen

Collega Dennis heeft zijn eigen camper gebouwd. Dat is een buitengewoon interessante hobby. In dit artikel vertelt hij er alles over!

Lees meer

Work hard, party hard: feestelijke opening vernieuwde vestiging Hardenberg

Onze vestiging in Hardenberg viert dit jaar haar dertigjarig jubileum. Ook werd het pand compleet verbouwd. Genoeg reden voor een feestje, waarbij het pand officieel werd geopend door grondlegger Antoon Schipper en onze veteraan Jan Schippers!

Lees meer

De hobby van Marcel: Datsun Fairlady Roadster

Onze collega's zijn niet alleen tijdens kantooruren met techniek bezig. Ook na hun werk zijn ze niet bang voor vieze handen. Marcel Speek is hiervan een tonend voorbeeld. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan het opknappen van oude auto’s.

Lees meer

STS jubileumontbijt

STS bestaat in 2023 een kwart eeuw. Dit 25-jarig jubileum trapten we af met een gezamenlijk ontbijt, want zoals Marco in zijn speech al zei: "Een goed ontbijt is de basis voor succes!"

Lees meer

Work hard, party hard: Kerstborrel 2022!

2022 werd traditioneel afgesloten met een gezellige kerstborrel. Het zou nog lang onrustig blijven in Almelo... Deze beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Lees meer

Brommers kieken

Hobby’s zijn het mooist als ze compleet uit de hand lopen. Wanneer een dergelijke escalatie plaatsvindt, dan getuigt dit natuurlijk van pure passie. Dat kunnen we bij Schipper enorm waarderen. Helemaal als er een beetje techniek en nostalgie bij komt kijken…

Lees meer

Gezamenlijk ontbijt

Een goed begin is het halve werk. Daarom werd er op 27 oktober gezamenlijk ontbeten met alle collega's van onze technische groothandel!

Lees meer

Kevin Ruiterkamp: een decennium in dienst

Een 10-jarig jubileum is bij Schipper geen uitzondering. Wij zien het echter absoluut niet als vanzelfsprekendheid, want dergelijk jubilea zijn er om te koesteren. Het jubileum van Kevin zien we dan ook als een prachtig resultaat.

Lees meer

Antoon & Ali jarig!

De oprichters van ons familiebedrijf zijn allebei in september jarig. Dit jaar werd Antoon 88 en Ali 87, dus dat werd traditioneel gevierd met een frietkaam bij de zaak! Het bleef nog lang gezellig...

Lees meer

Work hard, party hard: jubilarissen in het zonnetje!

Afgelopen vrijdag werden er maar liefst vijf jubilarissen en twee pensionado's in het zonnetje gezet. Dat gebeurde traditioneel met een fantastisch feest!

Lees meer

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Op 1 september 1999 startte een piepjonge Clemens Kuiphuis zijn avontuur bij Schipper. Hij begon toen bij STS als monteur onder de vleugels van leermeester Erik Smelt. 23 jaar later mag hij zichzelf met recht een veteraan noemen binnen ons familiebedrijf.

Lees meer

Antoon’s feestje!

Dinsdag 14 juni hielden Antoon en Ali ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum een reünie voor oud-relaties en klanten van het eerste uur. Het was een gezellige dag en Antoon en Ali hebben volop genoten!

Lees meer