Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Op 1 september 1999 startte een piepjonge Clemens Kuiphuis zijn avontuur bij Schipper. Hij begon toen bij STS als monteur onder de vleugels van leermeester Erik Smelt. 23 jaar later mag hij zichzelf met recht een veteraan noemen binnen ons familiebedrijf.

Lees meer

Antoon’s feestje!

Dinsdag 14 juni hielden Antoon en Ali ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum een reünie voor oud-relaties en klanten van het eerste uur. Het was een gezellige dag en Antoon en Ali hebben volop genoten!

Lees meer

Tegenpolen trekken elkaar aan

Schipper is een familiebedrijf en een familie van bedrijven. Er werken daarbij ook families binnen het bedrijf. Uiteraard is de familie Schipper daar zelf wellicht het opvallendste voorbeeld van. Het heeft echter een paar decennia geduurd voordat het zover was… Johan en Lisette zijn partners, collega’s en ondernemers tegelijk. Tot hun eigen verbazing gaat dit verrassend goed. Dat vraagt om uitleg.

Lees meer

Ankerman van Schipper

Henk Jonker is al 25 jaar in dienst van STS. Hij vervult bij ons min of meer dezelfde functie als bij ‘zijn’ Touwtrek Vereniging Vriezenveen. Als ankerman krijg je zijn hakken namelijk niet of nauwelijks uit het zand. Als montageleider is Henk ook onze rots in de branding. Daar zijn we vanzelfsprekend ontzettend trots op.

Lees meer

Work hard, party hard!

Op 1 april vond het 40-jarig jubileumsfeest plaats. Op z'n Schippers werd er keihard gefeest met elkaar!

Lees meer

Erik Smelt: “Als ik mijn tanden ergens in zet, dan laat ik niet los.”

Al sinds 1998 is Erik Smelt onlosmakelijk verbonden aan Schipper. Hij was één van de grondleggers van STS én van Manschap. Er zijn daarom weinig mensen in de regionale techniek die de immer vrolijke Den Hammenaar niet kennen. Als technisch accountmanager is hij in iedere uithoek van deze streek te vinden om relaties voort te helpen.

Lees meer

Wanneer je partner én collega bent

Schipper is een familiebedrijf, maar er werken ook families binnen het bedrijf. Ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum leek het ons gezellig om hier een rubriek van te maken. Daarom schoven wij aan tafel in onze gloednieuwe kantine met Jutta en Richard Veelers. Want hoe is het om als getrouwd stel in hetzelfde bedrijf te werken?

Lees meer

IKBINDRbie!

Wij investeren constant in onze medewerkers. Wij motiveren onze collega's altijd om opleidingen te volgen en we doen ons uiterste best om dit ook optimaal te faciliteren. Daarom zijn wij lid van IKBINDR-zakelijk.

Lees meer

Festo pneumatiek cursus

Jaarlijks organiseren we de nodige cursussen. Op deze manier houden we de technische kennis op peil binnen de organisatie. Ook bieden we op deze manier medewerkers de kans om te groeien.

Lees meer

Antoon & Ali Schipper: We moeten het samen doen

“Wij hangen iedere dag de slingers op, want we hebben een prachtig leven”, zegt Antoon met een grote glimlach. Ali knikt instemmend. “Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar als je ziet wat er nu allemaal staat, dan kunnen we alleen maar trots zijn.”

Lees meer

Ton Hegeman: aan boord vanaf het eerste uur

“Ik was nummer twee op de loonlijst toen ik werd aangenomen”, vertelt Ton Hegeman. Hij is aan boord vanaf het eerste uur

Lees meer

Marco Wolters: “Vaak buj te bange!”

Marco Wolters is als operationeel manager van STS een bekend gezicht in de regionale techniek en industrie. Met blote handen bouwde hij samen met zijn collega’s het bedrijf op. Op zijn kantoor prijkt er een tekst aan de muur: “Wees realistisch, eis het onmogelijke”. Het zou zomaar zijn lijfspreuk kunnen zijn…

Lees meer