Verhalen

Achter iedere medewerker schuilt een verhaal. Ons werk brengt ons op bijzondere plaatsen en we ontmoeten bijzondere mensen. Mooie verhalen zijn er om te delen, vinden wij bij Schipper. Het vertelt wie wij zijn als bedrijf. Wil jij ook een rol spelen in ons verhaal?

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

STS jubileumontbijt

STS bestaat in 2023 een kwart eeuw. Dit 25-jarig jubileum trapten we af met een gezamenlijk ontbijt, want zoals Marco in zijn speech al zei: "Een goed ontbijt is de basis voor succes!"

Lees meer

Work hard, party hard: Kerstborrel 2022!

2022 werd traditioneel afgesloten met een gezellige kerstborrel. Het zou nog lang onrustig blijven in Almelo... Deze beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Lees meer

Brommers kieken

Hobby’s zijn het mooist als ze compleet uit de hand lopen. Wanneer een dergelijke escalatie plaatsvindt, dan getuigt dit natuurlijk van pure passie. Dat kunnen we bij Schipper enorm waarderen. Helemaal als er een beetje techniek en nostalgie bij komt kijken…

Lees meer

Gezamenlijk ontbijt

Een goed begin is het halve werk. Daarom werd er op 27 oktober gezamenlijk ontbeten met alle collega's van onze technische groothandel!

Lees meer

Kevin Ruiterkamp: een decennium in dienst

Een 10-jarig jubileum is bij Schipper geen uitzondering. Wij zien het echter absoluut niet als vanzelfsprekendheid, want dergelijk jubilea zijn er om te koesteren. Het jubileum van Kevin zien we dan ook als een prachtig resultaat.

Lees meer

Antoon & Ali jarig!

De oprichters van ons familiebedrijf zijn allebei in september jarig. Dit jaar werd Antoon 88 en Ali 87, dus dat werd traditioneel gevierd met een frietkaam bij de zaak! Het bleef nog lang gezellig...

Lees meer

Work hard, party hard: jubilarissen in het zonnetje!

Afgelopen vrijdag werden er maar liefst vijf jubilarissen en twee pensionado's in het zonnetje gezet. Dat gebeurde traditioneel met een fantastisch feest!

Lees meer

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Op 1 september 1999 startte een piepjonge Clemens Kuiphuis zijn avontuur bij Schipper. Hij begon toen bij STS als monteur onder de vleugels van leermeester Erik Smelt. 23 jaar later mag hij zichzelf met recht een veteraan noemen binnen ons familiebedrijf.

Lees meer

Antoon’s feestje!

Dinsdag 14 juni hielden Antoon en Ali ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum een reünie voor oud-relaties en klanten van het eerste uur. Het was een gezellige dag en Antoon en Ali hebben volop genoten!

Lees meer

Tegenpolen trekken elkaar aan

Schipper is een familiebedrijf en een familie van bedrijven. Er werken daarbij ook families binnen het bedrijf. Uiteraard is de familie Schipper daar zelf wellicht het opvallendste voorbeeld van. Het heeft echter een paar decennia geduurd voordat het zover was… Johan en Lisette zijn partners, collega’s en ondernemers tegelijk. Tot hun eigen verbazing gaat dit verrassend goed. Dat vraagt om uitleg.

Lees meer

Ankerman van Schipper

Henk Jonker is al 25 jaar in dienst van STS. Hij vervult bij ons min of meer dezelfde functie als bij ‘zijn’ Touwtrek Vereniging Vriezenveen. Als ankerman krijg je zijn hakken namelijk niet of nauwelijks uit het zand. Als montageleider is Henk ook onze rots in de branding. Daar zijn we vanzelfsprekend ontzettend trots op.

Lees meer

Work hard, party hard!

Op 1 april vond het 40-jarig jubileumsfeest plaats. Op z'n Schippers werd er keihard gefeest met elkaar!

Lees meer