Cultuur

In 1981 startte mijn vader ons bedrijf vanuit het schuurtje bij onze toenmalige woning. Inmiddels is zijn onderneming uitgegroeid tot drie B.V.’s met vestigingen in Almelo, Hardenberg, Oldenzaal, Enschede, Coevorden en Haaksbergen. Ik durf te zeggen dat wij groot zijn geworden door klein te blijven, ook al klinkt dit een beetje cliché.

Platte organisatie

Ik ben langzaam in het bedrijf gegroeid, zoals dat vaak gaat bij familiebedrijven. Ik zag dat mijn vader zich nooit als ‘directeur’ gedroeg. Hij was één van de jongens, dat is hij nog steeds. Toegankelijk en eerlijk. Daar streef ik vandaag nog steeds naar, ook al worden we groter. We hebben een platte organisatie, waarin iedereen gelijk is. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: onze klanten zo goed en snel mogelijk helpen. Iedereen draagt hier zijn steentje aan bij. Iedereen is belangrijk, of het nu gaat om een monteur, logistiek medewerker, schoonmaker, boekhouder, vertegenwoordiger, engineer of bedrijfsleider. Iedereen is verantwoordelijk voor een deel van het succes.

Sociaal

Zoals het een familiebedrijf betaamd, zijn wij zuinig op onze mensen. We ondernemen met het oog op de lange termijn. Geen snelle winst of risico’s. Dat creëert rust, stabiliteit en een fijne omgeving om in te werken.

We zijn ook een sociaal bedrijf. Een drankje in onze bedrijfskroeg ‘De Kajuit’ op vrijdagmiddag staat hoog in het vaandel. Een attentie op z’n tijd. Een feestje hier, of een barbecue daar. Dat soort dingen organiseren we graag. Successen worden gevierd, net als jubilea. Aandacht voor elkaar, dat vinden we belangrijk. Zo hebben we het altijd gedaan en zo blijven we het doen!

Johan Schipper

directeur Johan Schipper (links) en oprichter Antoon Schipper (rechts)
directeur Johan Schipper (links) en oprichter Antoon Schipper (rechts)

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste vak- mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de vacatures!

Welkom in de familie!

Verhalen

Onze collega’s maken veel leuke dingen mee. Ze kunnen er uren over praten. Lees hier wat ze te vertellen hebben!

Lees meer over onze collega’s